Information
Norra Europas största butikskedja inom modern herrkonfektion. Urvalet spänner över baskläder och sport med en rad egna märken.

Information
Landets främsta heminredningskedja. Smakfulla och noga utvalda interiörprodukter som passar i alla sammanhang.

Information
H&M erbjuder mode och kvalitet till bra priser och vänder sig till alla modeintresserade med sitt breda sortiment. Bland de olika koncepten dam, barn, herr och ungdom hittar du allt från uppdaterade klassiker och basplagg till kläder som speglar de allra senaste internationella trenderna. Därtill finns underkläder, sportkläder, accessoarer och kosmetik.

Information
Nordens ledande detaljistkedja inom dagligvaruhandeln. Maxi är ICAs storhandelskoncept.

Information
Europas ledande sportkedja. Utbudet är komplett och heltäckande med sport- och fritidsartiklar.

Information
JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet".

Information
KappAhl är en ledande modekedja med butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen. Vi designar, marknadsför och säljer prisvärt mode för många människor.

Information
En av norra Europas ledande modekedjor. Inspirerande mode för kvinnor med ett sortiment som passar alla plånböcker.

Information
Media Markt erbjuder ett enormt urval av märkesprodukter till låga priser i stora varuhus. Vårt sortiment omfattar bland annat datorer, HiFi, TV, telefoni, foto, CD/DVD, TV-spel, vitvaror, hushållsprodukter samt mängder av tillbehör.

Information
ONGO är en butik i köpcentrum 421. Här hittar du det mesta för hemmet och fritiden. Alltid till rätt pris!

Information
Kampen har kommit till 421 och Högsbo! Vi vill att du ger oss en chans att återupprätta tron på den asiatiska buffén. I gengäld lovar vi dig att du ska få ta del av mer sanna och äkta smakupplevelser som är hämtade från Asiens alla hörn. Och vi går i god för att maten är tillagad med förstklassiga råvaror och med största omsorg.

För att bra mat är en hederssak. Välkommen till Rosegarden!

Följ Rosegarden på Facebook och Instagram.

Information
På Skopunkten finns hela familjens basbehov av skor på ett ställe. Här kan du köpa allt från gummistövlar till pumps - enkelt och prisvärt!

Information
Du både mår och lever bättre när du sover bra. På Sängjätten finns en massa olika sängar och skön sovrumsinredning att välja mellan. Här får du hjälp att hitta rätt bland kontinentalsängar, sovrumsmöbler, ställbara sängar, kuddar, täcken, barnsängar och sänggavlar. Nu har du chans att sova både gott och vackert i ditt sovrum. Välkommen!